جلسه اول | شناخت تواناییهای و پتانسیلهای ذاتی + راهکارهای افزایش نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف
«من برای چه کاری ساخته شدهام؟» سئوالی است که اغلب آدمها حداقل یکبار از خودشان پرسیدهاند. آلبرت اینشتین میگوید همه مستعد و باهوش هستند؛ اما اگر توانایی یک ماهی را در بالا رفتن از درخت بسنجیم، تا آخر عمرش احساس احمق بودن میکند! بهراستی چگونه میتوانیم تواناییها و پتانسیلهایی که ذاتاً در هر یک از ما نهفتهاند را شناسایی کنیم؟
جلسه دوم | خلاقیت، پرورش قدرت ایدهپردازی و تصمیمگیری + راهکارهای ایجاد و توسعه کسبوکارمیدانیم که دنیای امروز، دنیای ایدههاست. قدرت هر ایدهای با چگونگی اجرای آن و قدرت تصمیمگیری صاحب ایده عجین شده است. چه کنیم که ذهنی خلاق داشته باشیم و در پروراندن ایدههای کارساز مهارت پیدا کنیم؟
جلسه سوم | عملی کردن و بهکار بستن آموختهها و استمرار موفقیت + تقویت احساس خوشبختی
خیلی از افراد از لحاظ “تئوری موفقیت” از دانش نسبتاً خوبی برخوردارند ولی در مقام اجرا و در عمل، توانایی لازم را ندارند. اینکه چطور آموختههای خود را بهکار ببندیم و بعبارتی از ثمرهی تلاشهای ذهنی خود بهرهمند شویم، بسیار حایز اهمیت است. حتی اگر به یک سری کامیابیهای نسبی در زندگی رسیدهایم، چگونه میتوانیم به دستاوردهای خود تداوم ببخشیم؟
جلسه چهارم | قدرت تصمیمگیری + پرسشوپاسخ شرکتکنندگان پیرامون مباحث مطرح شده
اغلب افراد بهدلیل ماهیتهای متفاوت فردی و تجارب شخصی گوناگون، در بحث موفقیت فردی با تردیدها و سئوالات مختلفی روبرو هستند و بهدنبال یافتن پاسخهایی قانعکننده و کارساز میگردند. در آخرین جلسه از “دوره جامع موفقیت فردی” ابتدا قدرت تصمیمگیری توسط شهرام اسلامی تشریح و سپس به سوالات منتخب شرکت کنندگان پرداخته شده است.
مخاطب این دوره چه کسانی هستند؟
● آدمهای موفقی که اعتقاد دارند هیچ موفقیتی 100% نیست و قطار یادگیری، ایستگاه پایانی ندارد.
● افرادی که در پی گشایش دریچههای جدید ذهنی و تقویت مهارتها و تواناییهای ذاتی خود و عزیزانشان هستند.
● افرادی که میخواهند “استراتژی” را با “انگیزه” همراه کنند و برای این منظور بهدنبال راهکارهای “عملی” و نه شعارگونه میگردند.
● افرادی که به آراستن ساختار ذهنی، تغییر ذهنیت، باور، اعتماد بهنفس و سقف خواستهها در زندگیشان اهمیت میدهند.
“با کلیک بر روی هرکدام از قسمت ها می توانید آن را دانلود کنید”
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.