بیزینس کوچینگ
بیزینس کوچینگ به انگلیسی (Business Coaching) نوعی رهبری کسب وکار است که در آن یک فرد که کوچ یا مربی نامیده میشود و به صاحب کسب و کار مهارتهای رشد کسبوکار را آموزش میدهد و دوره بیزینس کوچینگ هم آموزش رشد مهارت ها به وسیله اساتید ماهر و با تجربه تلقی می شود.
تفاوت کوچینگ با مشاوره :
مشاور به شخصی گفته می شود که با تحصیلات آکادمیک خود در زمینه ای تخصص گرفته. و برای مشکلات و مسائل افراد راهکاری را تجویز می کند. در این روش مراجع بدون هیچ تلاشی به راهکار رسیده است. و بسیاری از مسائل شخصیتی و سختی هایی که در این مسیر متحمل می شود را کاملا به عهده نمی گیرد. و این باعث اثر گذاری کمتر مشاوره می شود.
کوچ کیست؟
کوچ در فرآیند کوچینگ به مراجع خود کمک میکند تا از وضعیت کنونی خود به وضعیت مطلوب برسد. چگونه این روند پیش میرود که مراجع بتواند کیفیت زندگی خود را بهبود دهد. با مهارت هایی که او در آموزش های پایه کوچینگ بدست می آورد، کمک می کند تا چالشی که در جلسه بیان می شود شفاف شده و باعث آگاهی بیشتر برای مراجع شود. این مهارت ها شامل گوش شنوا، سوالات قدرتمند، تغییر دیدگاه، بازخورد و … می باشد.
تفاوت کوچینگ با منتورینگ :
منتور به شخصی گفته می شود که در زمینه خاصی تجربه کسب کرده است. و تمایل دارد تجربه خود را به دیگران منتقل کند. مثلا تعمیرکاری را در نظر بگیرید که تجارب سی ساله خود را به شاگرد خود منتقل می کند تا او این مسیر را راحت تر و کوتاه تر طی کند. در این روش فرد از منتور خود تقاضای راهنمایی و نصیحت دارد. اما در فرآیند کوچینگ ، نصیحت کردن هیچ جایگاهی ندارد …
تفاوت کوچینگ با تراپی :
تراپیست یا درمانگر به معالجه افرادی که مشکلات روانی و شناختی دارند می پردازد. فرض تراپیست بر این است که فرد دارای مشکلات شناختی است. و کمک می کند تا نقطه ضعف های فرد شناسایی و برطرف شود. بنابراین فرآیند درمانگری نمی تواند در ایجاد تغییرات مثبت و لذت رسیدن به اهداف چندان کارآمد باشد. تمرکز تراپیست بر گذشته فرد و پیدا کردن حفره های آن است. اما تمرکز کوچ بر روی زمان حال فرد و رسیدن به نقطه ی مطلوبیست است. که مراجع می خواهد به آن برسد.
دوره بیزینس کوچینگ چیست ؟
بیزینس کوچها معمولا کارآفرینان با تجربهای هستند و بیشتر آنها خودشان صاحب کسب و کار هستند، این افراد با بهرهگیری از هوش، استعداد و مجموعه ی تجاربشان مسیر موفقیت کسب و کارها را ترسیم میکنند و به آنها کمک میکنند تا موفق شوند و به اهداف تجاری خود برسند. به این فرآیند بیزینس کوچینگ میگویند.
اطلاعات و مقالات آنلاین زیادی در مورد موفقیت، پیشرفت شغلی و راهاندازی کسب و کار وجود دارد. اما هیچ کدام این موارد تا زمانی که فقط و فقط برای کسب و کار شما شخصیسازی نشده باشد، نمیتواند برای شما مفید واقع شود.
دوره بیزینس کوچینگ / MBC
اولین دوره تخصصی بیزینس کوچینگ در آبان ماه سال ۹۷ توسط موسسه ماهان تیموری برگزار و اسفند ماه به پایان رسید. همچنین دومین دوره تخصصی بیزینس کوچینگ نیز فروردین ۹۸ آغاز ومهر ۹۸ به اتمام رسید.
سومین دوره تخصصی بیزینس کوچینگ نیز از آذر ماه ۹۸ شروع گردید.
چهارمین دوره تخصصی بیزینس کوچینگ نیز در شهر اهواز برگزار شد.
به طور کلی بیش از ۸۰۰ نفر در چهار دوره تا الان شرکت کرده اند که حدود ۹۰% آنها مدیران و یا صاحبان کسب و کار هستند. حدود ۱۰% شرکت کنندگان این دوره توانستند در طول دوره برای خود کسب درآمد کنند و یا درحال راه اندازی کسب و کار شخصی خود می باشند.
شرکت کنندگان از نقاط مختلف کشور کنار هم جمع شدند تا از مربی حسین عظیمی، و استاد ماهان تیموری و مربی ترابیان دوست داشتنی، اصول حرفه ای کوچینگ و بیزینس را یاد بگیرند .
بزرگترین چالش کسب و کار شما چیست؟
بر اساس تحقیقی که موسسه ماهان تیموری با ۱۵۰۰۰ صاحب کسب و کار انجام داده است
مهمترین چالش های صاحبان کسب و کار به شرح میباشد
- برای کسب و کارمون، تبلیغات موثری نداریم.
- نمیدونم چیکار کنم که مشتری ها من رو انتخاب کنن.
- اگر خودم تو کسب و کارم نباشم، کارم درست انجام نمیشه.
- همش در حال کار کردن هستم و وقت کافی برای استراحت ندارم.
- نمیدونم چه جوری نیروی کار مناسب پیدا کنم ؟
اولین دوره جامع مجازی بیزینس کوچینگ در ایران
اولین دوره جامع مجازی بیزینس کوچینگ در ایران، به مدت ۳۰ ساعت، به زودی در مجموعه آموزشی ماهان تیموری آغاز خواهد شد.
علاقه مندان به ثبت نام در دوره، با تکمیل فرم زیر میتوانند از تخفیف ویژه ی شرکت در دوره ی فوق بهره مند شوند.
کوچی برگزار کننده این دوره، جناب آقای ترابیان می باشند.
سرفصل های دوره تخصصی بیزینس کوچینگ
دانش بیزینس:
- تحلیل کسب و کار
- استراتژی کسب و کار
- سیستم سازی کسب و کار
- بازاریابی
- برندسازی
- تبلیغات
- فروش
مهارت های کوچینگ:
- شنیدن فعال
- پرسشگری حرفه ای
- بازخورد اثربخش
- دعوت به اقدام
- پیگیری و ارزیابی
توسعه فردی:
- شبکه سازی
- مدیریت اقدام
- مدیریت زمان
“با کلیک بر روی هرکدام از قسمت ها می توانید آن را دانلود کنید”
جلسه اول:
جلسه دوم:
جلسه سوم:
جلسه چهارم:
جلسه پنجم:
جلسه ششم:
جلسه هفتم:
جلسه هشتم:
جلسه نهم:
جلسه دهم:
جلسه یازدهم:
جلسه دوازدهم:
جلسه سیزدهم:
جلسه چهاردهم:
جلسه پانزدهم:
جلسه شانزدهم:
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.